Met Little Tikes wordt spelen buiten gewoon!

Dual Splash Twister

Breng de spanning van een pretpark in huis met Little Tikes Fun Zone-speelgoed! Met de Dual Twister kunnen kinderen ronddraaien, alleen of samen met een vriend of vriendin. Zin in meer actie? Neem het speelgoed mee naar buiten, sluit de tuinslang erop aan en je hebt een natte en woeste Dual Twister!

Hier verkrijgbaar

Breng de spanning van een pretpark in huis met Little Tikes Fun Zone-speelgoed! Met de Dual...meer

Breng de spanning van een pretpark in huis met Little Tikes Fun Zone-speelgoed! Met de Dual Twister kunnen kinderen ronddraaien, alleen of samen met een vriend of vriendin. Zin in meer actie? Neem het speelgoed mee naar buiten, sluit de tuinslang erop aan en je hebt een natte en woeste Dual Twister! Voor extra plezier kunnen kinderen de richting van de watersproeier aanpassen via een druk op de activeringsknop op het midden van het rad. Perfect voor plezier binnen en buiten. Creëer de ultieme pretparkervaring met het complete assortiment Fun Zone-speelgoed! 

Little Tikes biedt een compleet assortiment zandbakken, zand- en watertafels en watertafels voor kinderen. We hebben zandbakken met deksels, zand- en watertafels - we hebben zelfs bijgewerkte versies van sommige van onze klassieke zandbakken. Ideaal voor jongens en meisjes.

  • Op het draaiende zitje passen een of twee kinderen 
  • Het water wordt gesproeid via het rad in het midden of via de buitenste rand
  • Het water wordt geactiveerd via de knop op het rad in het midden
  • Geweldig om binnen of buiten mee te spelen

Eigenschappen

Monteren: Nodig
Batterij: Niet nodig
Leeftijd: 2 - 3 Jaar,
4+ Jaar
Gewicht: 1.7 kg
Afmetingen (B x H x L): 11.43 cm, 55.88 cm, 81.28 cm
Laatst bekeken