Met Little Tikes wordt spelen buiten gewoon!

Drop Zone

Little Tikes Drop Zone is de perfecte manier om pretparkactie in huis te halen, zowel binnen als buiten! Laad binnen de lopende band met ballen om de emmer bovenin te vullen. Met slechts één rukje aan het koord van de emmer gaat het grote vallen beginnen. Pas op als je eronder staat! Zin in nog meer actie? Neem de Drop Zone dan mee naar buiten, sluit een waterslang aan en activeer de dubbele waterval!

Hier verkrijgbaar

Little Tikes Drop Zone is de perfecte manier om pretparkactie in huis te halen, zowel binnen als...meer

Little Tikes Drop Zone is de perfecte manier om pretparkactie in huis te halen, zowel binnen als buiten! Laad binnen de lopende band met ballen om de emmer bovenin te vullen. Met slechts één rukje aan het koord van de emmer gaat het grote vallen beginnen. Pas op als je eronder staat! Zin in nog meer actie? Neem de Drop Zone dan mee naar buiten, sluit een waterslang aan en activeer de dubbele waterval! Kinderen zijn dol op het spelen met het water en de ballen in het opblaasbare badje. Creëer de ultieme pretparkervaring met het complete assortiment Fun Zone-speelgoed!

Little Tikes biedt een compleet assortiment zandbakken, zand- en watertafels en watertafels voor kinderen. We hebben zandbakken met deksels, zand- en watertafels - we hebben zelfs bijgewerkte versies van sommige van onze klassieke zandbakken. Ideaal voor jongens en meisjes.

  • Controleer de waterstroom om de emmer te vullen of om de dubbele waterval te activeren
  • Kinderen voorzien de lopende band voor het water en de ballen van 'stroom’ 
  • Inhoud: opblaasbaar spetterbadje met een diameter van 1,52 m en 25 plastic ballen
  • Geweldig om binnen en buiten mee te spelen
  • Moet in elkaar worden gezet

Eigenschappen

Monteren: Nodig
Batterij: Niet nodig
Leeftijd: 2 - 3 Jaar,
4+ Jaar
Gewicht: 5.57 kg
Afmetingen (B x H x L): 45.72 cm, 55.88 cm, 76.2 cm
Laatst bekeken