Met Little Tikes wordt spelen buiten gewoon!

Tumblin' Tower Climber

Breng de spanning van een pretpark in huis met Little Tikes Fun Zone-speelgoed! De Tumblin' Tower Climber is perfect voor plezier binnen of buiten. Kinderen vinden het heerlijk om via het trapje omhoog te klimmen, van de glijbaan af te gaan en met de plastic ballen te spelen.

Hier verkrijgbaar

Breng de spanning van een pretpark in huis met Little Tikes Fun Zone-speelgoed! De Tumblin'...meer

Breng de spanning van een pretpark in huis met Little Tikes Fun Zone-speelgoed! De Tumblin' Tower Climber is perfect voor plezier binnen of buiten. Kinderen vinden het heerlijk om via het trapje omhoog te klimmen, van de glijbaan af te gaan en met de plastic ballen te spelen. Ze kunnen zelfs de waterstroom richten om hun vrienden te doorweken met het spetterkanon. Dit veelzijdige klimtoestel is een geweldige manier voor kinderen om het hele jaar door actief te blijven. Creëer de ultieme pretparkervaring met alle 5 artikelen uit het Fun Zone-assortiment!

Little Tikes biedt een compleet assortiment zandbakken, zand- en watertafels en watertafels voor kinderen. We hebben zandbakken met deksels, zand- en watertafels - we hebben zelfs bijgewerkte versies van sommige van onze klassieke zandbakken. Ideaal voor jongens en meisjes.

  • Controleer de waterstroom om te glijden of om het volledig beweegbare spetterkanon te richten
  • Kinderen houden de lopende band voor het water en de ballen in beweging
  • Inhoud: trapje, glijbaan en 25 plastic ballen
  • Geweldig om binnen en buiten mee te spelen
  • Moet in elkaar worden gezet

Eigenschappen

Monteren: Nodig
Batterij: Niet nodig
Leeftijd: 2 - 3 Jaar,
4+ Jaar
Gewicht: 11.44 kg
Afmetingen (B x H x L): 50.5 cm, 89.82 cm, 114.3 cm
Laatst bekeken