Met Little Tikes wordt spelen buiten gewoon!

Producten van Cozy Coupe

Cozy Coupe
Filters sluiten
  •  
  •  
  •  
  •  
2 van 2
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Cozy Truck™ Princess
Cozy Truck™ Princess
Deze roze en paarse Cozy truck is ideaal voor kleine meisjes. Met openklapbare achterklep, off–road wielen, tankdop, stuur met toeter en deur aan de bestuurderskant. Handgreep op het dak waardoor ouders eenvoudig kunnen sturen...
Cozy Truck™
Cozy Truck™
Stoere Little Tikes Cozy Truck in blauw–gele kleurstelling. Met openklapbare achterklep, off–road wielen, tankdop, stuur met toeter en deur aan de bestuurderskant. • Handgreep op het dak waardoor ouders eenvoudig kunnen sturen...
Cozy Coupe Rosy
Cozy Coupe Rosy
Met deze Rosy Cozy Coupe steel je de show! Deze loopauto is voorzien van een grappig gezichtje, en is ideaal voor groeiende peuters. En hij biedt twee fases! Fase 1: de ouders duwen het kindje met het duwhandvat in het dak, de voetjes...
Cozy Coupe Trailer Princess Pink
Cozy Coupe Trailer Princess Pink
Kinderen vinden het geweldig om hun favoriete speelgoed te vervoeren in de Cozy Coupe Trailer! Deze aanhangwagen is makkelijk te bevestigen aan de Cozy Coupe en zorgt voor eindeloos speelplezier. De aanhangwagen is ontworpen voor gebruik...
Cozy Coupe Trailer Red
Cozy Coupe Trailer Red
Kinderen vinden het geweldig om hun favoriete speelgoed te vervoeren in de Cozy Coupe Trailer! Deze aanhangwagen is makkelijk te bevestigen aan de Cozy Coupe en zorgt voor eindeloos speelplezier. De aanhangwagen is ontworpen voor gebruik...
Princess Cozy Coupe Shopping Cart
Princess Cozy Coupe Shopping Cart
Met deze Little Tikes Cozy Winkelwagen kun je al je boodschappen doen. In de winkelwagen is zelfs nog een plaatsje vrij voor je knuffelbeer of pop. Shoppen, shoppen, shoppen! Past voor een pop of knuffel van 30 cm Veel bergruimte voor...
2 van 2
Laatst bekeken