Met Little Tikes wordt spelen buiten gewoon!

Producten van little tikes

Filters sluiten
  •  
  •  
  •  
  •  
10 van 10
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Gourmet Prep 'n' Serve Kitchen - Blue
Gourmet Prep 'n' Serve Kitchen - Blue
Deze ultra moderne keuken heeft alles wat kleine chef-koks wil spelen, inclusief echte kook geluiden en een apart kook- en eetgedeelte. Met magnetron, koelkast en oven met opengaande deuren Het fornuis maakt echte kookgeluiden Veel...
Handle Haulers® Deluxe - Frankly Farmer
Handle Haulers® Deluxe - Frankly Farmer
Met Tractor Franky Farmer rijdt je kleintje het hele huis rond! De aanhangwagen vervoert een hond en een paard. Speciaal ontwikkeld voor kleine handjes, heeft het makkelijke handvat een zachte grip. Door het knopje op het handvat in te...
Handle Haulers® Deluxe - Big Top Charlie
Handle Haulers® Deluxe - Big Top Charlie
Met Circustrein Big Top Charlie rijdt je kleintje het hele huis rond! De aanhangwagen vervoert een leeuw en een tijger. Speciaal ontwikkeld voor kleine handjes, heeft het makkelijke handvat een zachte grip. Door het knopje op het handvat...
Sparkle Bay Water Spinners
Sparkle Bay Water Spinners
Geef een nieuwe draai aan waterplezier met de Sparkle Bay watertollen. Als je peuter aan de tol draait, gaat er een lichtje branden! De eenvoudige zuignappen zorgen ervoor dat je de tol makkelijk kunt plaatsen en bieden een ongekend...
My First Playhouse - Natural
My First Playhouse - Natural
Dit Eerste Speelhuisje van Little Tikes is voor de kinderen een mooie toevoeging aan je tuin. Het gedetailleerde ontwerp heeft een tafeltje, telefoon, ramen met luikjes en een deur. Met ingebouwde 'open haard' Luikjes aan de ramen die...
Clubhouse Swing Set
Clubhouse Swing Set
Deze schommelset 'Clubhouse' is ontworpen voor urenlang plezier in de tuin. Met twee schommels, een glijbaan, een touwladder, een kruiptunnel en een stuurwiel is er meer dan genoeg om actieve kids blij te houden. Met klimmuur Een...
High Back Toddler Swing
High Back Toddler Swing
Peuters zullen er enorm van genieten om te schommelen in dit comfortabele zitje. Deze schommelzit is een ideale stap tussen een babyschommel en een schommelplank. De veiligheidsgordel en de T-beugel zorgen ervoor dat kleintjes op hun...
Wet & Dry First Slide
Wet & Dry First Slide
Verander uw achtertuin in een waterpark met Little Tikes! Als het buiten warm wordt, kunnen kinderen op een grappige manier afkoelen door van deze waterglijbaan en glijmat af te glibberen. Wordt het wat kouder, dan werkt de glijbaan ook...
Jungle Jamboree
Jungle Jamboree
Kindjes brullen van plezier zoals een tijger met deze speelgoed piano en xylofoon! Tikken met de stokjes of duwen op de toetsen! Muzikaal speelgoed helpt een gevoel voor ritme en melodie te ontwikkelen terwijl het de fijne motoriek...
5-in-1 Adjustable Gym
5-in-1 Adjustable Gym
5-in-1 Instelbaar Activiteitencentrum Dit speeltoestel groeit mee met uw kind en kan transformeren in 5 verschillende speelcentra. Fase 1 - het traditionele activiteitencentrum heeft 3 hangende speeltjes en een 'trapvlak' dat wordt...
10 van 10
Laatst bekeken