Met Little Tikes wordt spelen buiten gewoon!

Producten van little tikes

Filters sluiten
  •  
  •  
  •  
  •  
2 van 10
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Slammin' Racers - Brandweerauto
Slammin' Racers - Brandweerauto
Stort je op het racen met Slammin' Racers! Deze auto's schieten na een ram op de knop meer dan 5 meter vooruit. Het robuuste en duurzame ontwerp zorgt ervoor dat je kleintje altijd klaar is om te racen. Deze racewagens bevatten een grote...
Slammin' Racers - Politieauto
Slammin' Racers - Politieauto
Stort je op het racen met Slammin' Racers! Deze auto's met slagkracht schieten meer dan 5 meter vooruit per slag. Het robuuste en duurzame ontwerp zorgt ervoor dat je kleintje altijd klaar is om te racen. Deze racewagens bevatten een...
Slammin' Racers Scrapyard Derby
Slammin' Racers Scrapyard Derby
Stort je op het racen met Slammin' Racers! Deze auto's schieten na een ram op de knop meer dan 5 meter vooruit. Het robuuste en duurzame ontwerp zorgt ervoor dat je kleintje altijd klaar is om te racen. Voeg bochten en schansen toe aan...
Slammin' Racers - Stuntsprong
Slammin' Racers - Stuntsprong
Stort je op het racen met Slammin' Racers! Deze auto's schieten na een ram op de knop meer dan 5 meter vooruit. Het robuuste en duurzame ontwerp zorgt ervoor dat je kleintje altijd klaar is om te racen. Deze racewagens bevatten een grote...
Dual Splash Twister
Dual Splash Twister
Breng de spanning van een pretpark in huis met Little Tikes Fun Zone-speelgoed! Met de Dual Twister kunnen kinderen ronddraaien, alleen of samen met een vriend of vriendin. Zin in meer actie? Neem het speelgoed mee naar buiten, sluit de...
Drop Zone
Drop Zone
Little Tikes Drop Zone is de perfecte manier om pretparkactie in huis te halen, zowel binnen als buiten! Laad binnen de lopende band met ballen om de emmer bovenin te vullen. Met slechts één rukje aan het koord van de emmer gaat het...
Tumblin' Tower Climber
Tumblin' Tower Climber
Breng de spanning van een pretpark in huis met Little Tikes Fun Zone-speelgoed! De Tumblin' Tower Climber is perfect voor plezier binnen of buiten. Kinderen vinden het heerlijk om via het trapje omhoog te klimmen, van de glijbaan af te...
Splash Face
Splash Face
Bring the thrill of the theme park home with Little Tikes Fun Zone toys! Splash Face uses water to take tug-of-war to the next level. Challenge your friends to see who gets soaked. Get outdoors, get active, get soaked! Create the...
Build A House
Build A House
Bouwen zoals jij wilt! Maak je eigen speelhuis met Little Tikes Bouw een huis! Kinderen kunnen het uiterlijk van het huis aanpassen met verwisselbare panelen en gebruiksvriendelijk gereedschap. Geweldig voor in de achtertuin, kelder of...
First Slide Pink
First Slide Pink
Glijbaan met een lengte van 120 cm met hoge zijkanten met afgeronde hoeken voor een vloeiende rit. De trap heeft brede treden, en de basis is speciaal gevormd voor extra stabiliteit. De glijbaan kan gedemonteerd worden om hem makkelijk...
Rocking Horse - Blue
Rocking Horse - Blue
Een hobbelpaard met een eigentijdse stijl! Dit leuke, kleurrijke hobbelpaard doet elke slaapkamer of speelkamer opleven. Helemaal op het juiste formaat van peuters, met gladde randen en een gemakkelijk te reinigen oppervlak is het...
Rocking Horse - Magenta
Rocking Horse - Magenta
Een hobbelpaard met een eigentijdse stijl! Dit leuke, kleurrijke hobbelpaard doet elke slaapkamer of speelkamer opleven. Helemaal op het juiste formaat van peuters, met gladde randen en een gemakkelijk te reinigen oppervlak is het...
2 van 10
Laatst bekeken