Met Little Tikes wordt spelen buiten gewoon!

Hang die jas maar netjes aan de kapstok en schuif die laarzen terug in de kast want de koude winterdagen zijn voorbij. De zon is ein-de-lijk terug in het land, hoog tijd dus om naar buiten te gaan en onder die heerlijk stralende zon in de tuin te spelen! Met het Fun Zone-buitenspeelgoed van Little Tikes tover je je tuin in een knip om tot een heus waterpretpark waar je kinderen naar hartenlust kunnen ravotten na schooltijd of in de vakantie.
Ben jij groot fan van Little Tikes speelgoed en is jouw kleintje tussen de 9 en 36 maanden? Dan kunnen jullie je opgeven als Little Tester!
Speelgoedproducent MGA Entertainment roept het product Discover Sounds sleutels van het merk Little Tikes terug. Het product is gemaakt, en getest voor kinderen vanaf 18 maanden.
Squeezoos leven in een fantasiewereld vol verbazing en verwondering, waarin een hoop eerste ontdekkingen worden gedaan. Een wereld waar leren maar het begin is. Kinderen leren over de wereld rondom zich door te voelen. En laat Squeezoos nu net gemaakt zijn zodat kinderen niet anders kunnen dan erin te knijpen, eraan te voelen en ze allemaal te knuffelen.
Na het grote succes van de Light ’n Go 3-in-1 Activity Walker, heeft Little Tikes - naast de groene - een nieuwe, roze Activity Walker aan het gamma toegevoegd. De mogelijkheden van de Activity Walker zijn drieledig. Eerst en vooral dient hij als Loopwagen. Trek je de rem op, dan vorm je de Walker makkelijk om tot een Activiteitentafel met leuke activiteiten. Als laatste kan je met een sleutel de loopwagen inklappen tot een activiteitencentrum zodat het kind al zittend kan spelen en de Walker eenvoudiger op te bergen is.
Little Tikes verlicht dit najaar het pad voor je kleinste spruit! Na een zomer vol speelplezier met het Little Tikes buitenspeelgoed, zetten we nu terug de schijnwerpers op ons (inter)actief binnenspeelgoed. Little Tikes maakt speelgoed dat de motoriek van jonge kinderen stimuleert, waarmee plezier maken voorop staat en hen zo spelenderwijs met elkaar leert omgaan.