Met Little Tikes wordt spelen buiten gewoon!

Amsterdam, 20 maart 2019 - Het is weer de eerste dag van de lente, de dag om lekker buiten te zijn. Buitenspelen is heel belangrijk, maar steeds minder vanzelfsprekend. Daarom zet Little Tikes zich dit jaar extra in voor buitenspelende kinderen. Het merk organiseert de komende maanden diverse activiteiten om de huidige speeltijdcrisis aan te pakken en om samen spelen te stimuleren. Bovendien bestaat Little Tikes dit jaar al 50 jaar, dus dat moet gevierd worden!
Speelgoedproducent MGA Entertainment roept de Squeezoos producten van het merk Little Tikes terug. Het speelgoed is getest voor kinderen vanaf 3 jaar. Door zijn functie, afmetingen en kenmerken kan het speelgoed aangezien worden voor kinderen jonger dan 3 jaar. Het speelgoed voldoet dus niet aan de voorwaarden voor deze leeftijdscategorie. Er kunnen deeltjes loskomen bij het speelgoed die voor verstikkingsgevaar kunnen zorgen bij kinderen jonger dan 3 jaar.
Ben jij groot fan van Little Tikes speelgoed en is jouw kleintje tussen de 9 en 36 maanden? Dan kunnen jullie je opgeven als Little Tester!
Speelgoedproducent MGA Entertainment roept het product Discover Sounds sleutels van het merk Little Tikes terug. Het product is gemaakt, en getest voor kinderen vanaf 18 maanden.