Met Little Tikes wordt spelen buiten gewoon!

Little Tikes 3-in-1 Activity Walker

Na het grote succes van de Light ’n Go 3-in-1 Activity Walker, heeft Little Tikes - naast de groene - een nieuwe, roze Activity Walker aan het gamma toegevoegd. De mogelijkheden van de Activity Walker zijn drieledig. Eerst en vooral dient hij als Loopwagen. Trek je de rem op, dan vorm je de Walker makkelijk om tot een Activiteitentafel met leuke activiteiten. Als laatste kan je met een sleutel de loopwagen inklappen tot een activiteitencentrum zodat het kind al zittend kan spelen en de Walker eenvoudiger op te bergen is.

Bovenaan de Walker bevindt zich een grote bol die licht geeft bij elke interactie met het paneel en lichtjes op de vloer projecteert wanneer je kleintje met de loopwagen op pad gaat. Zo wordt je kleine spruit gestimuleerd om de eerste stapjes te zetten. Bovendien maakt de Walker stuurgeluiden bij het wandelen. Met meer dan 70 activiteiten, liedjes en geluiden biedt de roze 3-in-1 Activity Walker urenlang plezier voor de komende jaren! 

Het activiteitenpaneel bevat onder meer een glijdende aap, kiekeboeleeuw met spiegel en brulgeluid, een draaiende toekanbal met grappige dierengeluiden, gekleurde kralen, een dierenboek, drie draaiklikkers die geluid maken, een draaiende jungletrommel met letters erop, een koala, papegaaiklikkers en meer!

Gelieve de getallensequens in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ich habe die Datenschutzbestimmungen zur Kenntnis genommen.