Met Little Tikes wordt spelen buiten gewoon!

Welkom in de vrolijke en bruisende wereld van Squeezoos!

Squeezoos leven in een fantasiewereld vol verbazing en verwondering, waarin een hoop eerste ontdekkingen worden gedaan. Een wereld waar leren maar het begin is. 

Kinderen leren over de wereld rondom zich door te voelen. En laat Squeezoos nu net gemaakt zijn zodat kinderen niet anders kunnen dan erin te knijpen, eraan te voelen en ze allemaal te knuffelen. 

Squeezoos zijn felgekleurde dierlijke speelgoedfiguurtjes, gemaakt van een super zacht materiaal. Wanneer je erin knijpt, krijg je een super gekke verrassing – sommige geven licht, andere maken grappige geluidjes en soms hebben ze knijpbare oortjes die opblazen als een ballon! Met zo veel gekheid en knijppret garandeert Squeezoos dat kleine meisjes en jongetjes er urenlang mee kunnen spelen en lachen!

Squeezoos kleine knijpbare diertjes:

Binnen het assortiment van kleine Squeezoos hebben we 3 diertjes die niet kunnen wachten om geknepen te worden. 

  • Olifant - Hallo! Ik ben Tuf-Tuf Tusks. Wat er ook kapot is, ik kan het repareren! Mijn gereedschapsgordel met tape is alles wat ik nodig heb om deze stad bij elkaar te houden.
  • Muis - Hoi! Ik ben Aye-Aye Specs. Ik ben een wetenschapper die graag muisstil in haar laboratorium aan de slag gaat. Als mijn experimenten lukken, borrel ik soms over van opwinding.
  • Konijn - Probeer me te vangen! Ik ben Boo-Boo Bunny en huppel van deur naar deur als ik op huisbezoek ga. Als de dokter van de stad zorg ik ervoor dat iedereen weer beter wordt.

Enkele van de kleine vriendjes zijn ook in het groot verkrijgbaar en hebben een nog hogere knuffelfactor! 

Squeezoos kleine diertjes set van 3:

Heb je liever in één keer een hoop vriendjes bij elkaar? In dit pakket van drie Squeezoos krijg je:

  • Ra-Ra Tumbles, het nijlpaard dat je altijd opvrolijkt.
  • Tu-Tu Whiskers, de kat die dol is op dansen. 
  • Nay-Nay Fantasy, een eenhoorn die zeker weet dat alles mogelijk is.

Squeezoos Bellenbus met exclusief personage:

Je knijpbare vriendjes moeten zich natuurlijk ook kunnen verplaatsen en dat doen ze met de Squeezoos Bellenbus! Hierin is er plaats voor 2 figuurtjes. De bus voelt zacht aan en nodigt uit om in te knijpen. Knijp je in de bovenkant van de felgekleurde Bellenbus, dan rijdt hij vooruit, tolt hij om z’n as en maakt hij ondertussen grappige geluiden.

De Bellenbus komt met een exclusief personage:

  • Koe - Ik ben Miss Moo-Moo en loeigoed in alles wat ik doe. Ik ben dol op mode en kondig mijn naam met koeien van letters aan. 
Gelieve de getallensequens in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ich habe die Datenschutzbestimmungen zur Kenntnis genommen.