Met Little Tikes wordt spelen buiten gewoon!

Wij zijn op zoek naar Little Testers!

Ben jij groot fan van Little Tikes speelgoed en is jouw kleintje tussen de 9 en 36 maanden? Dan kunnen jullie je opgeven als Little Tester! 

Wij zijn namelijk op zoek naar Little Testers van de 3-in-1 Activity Walker. Hoe zien de 3 stadia eruit en welke functie is bij jouw kleine favoriet? Jouw Little Tester mag lekker met het product spelen terwijl jij dit filmt. We houden het simpel: jij filmt en wij doen de rest. De leuke review video die hieruit voortkomt delen we aller- aller eerst met jou en daarna met duizenden fans op onze Little Tikes Facebookpagina. Jouw kindje is hierbij meteen beëdigd tot Little Tester!

Voorwaarden

  • Je kind is tussen 9 en 36 maanden oud.
  • Je bent beschikbaar om in het weekend van 11 en 12 november de 3-in-1 Activity Walker te testen én te filmen.
  • Je beschikt over een goede smartphone of camera waarmee je kunt filmen en weet hoe je de beelden in hoge kwaliteit via e-mail kunt versturen.
  • Door mee te doen aan deze contest, geef je toestemming dat Little Tikes gebruik mag maken van de beelden die zijn ingezonden en dat dit beeldmateriaal mag worden ingezet om de 3-in-1 Activity Walker onder de aandacht te brengen. Nu, maar ook op latere momenten.

 

Opgeven kan op de Facebook van Little Tikes, onder de Little Testers post tot 8 november! De twee winnaars krijgen tegen die tijd persoonlijk bericht. De uiteindelijke video’s zullen in november nog te zien zijn op Facebook.

Door fans, voor fans.

Gelieve de getallensequens in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ich habe die Datenschutzbestimmungen zur Kenntnis genommen.