Met Little Tikes wordt spelen buiten gewoon!

Over Little Tikes

Little Tikes produceert sinds 1970 innovatieve kinderproducten van hoge kwaliteit. De producten van Little Tikes zijn gericht op het hebben van plezier en fysieke en sociale interactie. Ze stimuleren de geestelijke ontwikkelingen, motoriek en nieuwsgierigheid van het kind. Dit is wat Little Tikes groots maakt.

Little Tikes'® is gevestigd in Hudson, Ohio. Het bedrijf heeft ook een aantal locaties buiten de Verenigde Staten, waaronder diverse productie- en distributiecentra in Europa en Azië.

Little Tikes producten staan bekend om langdurige, fantasierijke en actieve plezier. Het kinderspeelgoed wordt aangeboden in een breed scala van diverse categorieën voor jonge kinderen. Hierbij kan gedacht worden aan buitenspeelgoed, zandbakken, activiteiten gymnastiek, zand- en waterspeelgoed, muzikaal speelgoed, glijbanen, speelhuizen, voorschoolse ontwikkeling, rollenspeelgoed en kindermeubilair.

Little Tikes is een grote online winkelgemeenschap. Om het doel te bereiken, worden de partners van Little Tikes 'geleid door de principes van klanttevredenheid, teamwork, innovatie, marketing en voortdurende verbetering.

Laatst bekeken