Over Little Tikes

De Little Tikes Company, opgericht in 1970, is een multinationale fabrikant en verkoper van innovatieve producten van hoge kwaliteit voor kinderen. In november 2006 werd Little Tikes een deel van MGA Entertainment. MGA Entertainment is leidinggevend en vooruitstrevend op het gebied van gezinsvermaak.

Het hoofdkwartier van Little Tikes® en de grootste productiefaciliteit zijn gevestigd in Hudson, Ohio. Het bedrijf heeft ook een aantal locaties buiten de Verenigde Staten, met inbegrip van meerdere productie- en distributiecentra in Europa en Azië.

De producten van Little Tikes bieden duurzaam, fantasierijk en actief speelplezier. Het bedrijf produceert producten in talrijke categorieën voor jonge kinderen, zoals o.a. babyspeelgoed, activiteitencentra, muziekspeelgoed, populaire sportproducten, speelgoedvrachtwagens, zitwagentjes, zandbakken, activiteitengyms en speeltoestellen voor buiten, zand- en waterspeelgoed, klimrekken, glijbanen, speelhuizen, speelgoed voor de voorschoolse ontwikkeling en voor rollenspellen, creatieve hulpmiddelen en kindermeubilair.

De rood-gele Cozy Coupe®-auto, een internationaal speelgoedicoon, is al bijna 30 jaar favoriet bij kinderen. Sinds het eerste ontwerp zijn er meerdere miljoenen van verkocht.

Little Tikes heeft ten doel om innovatieve producten te ontwikkelen en leveren aan klanten en consumenten op de wereld. Om dit doel te bereiken, worden de partners van Little Tikes geleid door de principes van klanttevredenheid, teamwerk, innovatie, marketing en voortdurende verbetering.